ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Ζώδια

Διαβάστε τα Ζώδια για αυτή την εβδομάδα...







  • 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    ΚΡΙΟΣ

    Είστε σε μια περίεργη φάση που πάτε να τα βρείτε με το σκοτεινό κομμάτι του εαυτού σας και να αποδεχτείτε ακόμα και την αδύναμη πλευρά σας. Σίγουρα ένας Σκορπιός θα παίξει μεγάλο ρόλο αυτή την περίοδο στη ζωή σας, γιατί θα σας υποχρεώσει να βρείτε τον αληθινό σας εαυτό. Αυτό γενικά θα συμβεί με όλες σας τις σχέσεις, γιατί υπάρχει και ο Κρόνος απέναντί σας και έχετε βρεθεί προ των ευθυνών σας.
  • 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ

    ΤΑΥΡΟΣ

    Οι σχέσεις σας με τους άλλους γενικά σας απασχολούν πολύ. Δεν μπορείτε να ξεφύγετε από την επιρροή τους και γενικά θα πρέπει να γίνετε υπερβολικά συνεργάσιμοι για να κυλήσει η ζωή σας ήρεμα και εύκολα
    αυτή την περίοδο. Δυσκολεύεστε, αλλά τα καταφέρνετε. Ακόμα και μια απόφαση γάμου θα πάρετε, που εδώ και πολύ καιρό την καθυστερούσατε, γιατί είχατε την ανασφάλεια των οικονομικών.
  • 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Ο λάθος έρωτας σας χτυπάει την πόρτα, αλλά δεν μπορείτε να αντισταθείτε, γιατί είστε αρκετά μοιραίοι αυτό
    το διάστημα. Ένας Σκορπιός σάς κάνει στενό μαρκάρισμα και δεν μπορείτε να τον αποφύγετε. Μια ξαφνική αλλαγή μέσα στην καριέρα σας δείχνει ότι πρέπει αναγκαστικά να πάρετε άλλο δρόμο και κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.
  • 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Μην αντιστέκεστε στον έρωτα που έρχεται, γιατί η ζωή σας θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα αν υποκύψετε σε έναν κοσμοπολίτη Τοξότη. Λόγω των πιέσεων που έχετε υποστεί από το περιβάλλον, πρέπει να ξαναβάλετε τη σχέση σας σε νέες βάσεις. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο προσπαθείτε να ισορροπήσετε σε ένα τεντωμένο σκοινί και να συνεργαστείτε ακόμα και με άτομα που δεν σας εκφράζουν.
  • 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

    ΛΕΩΝ

    Προσπαθείτε να μη δείχνετε τον θυμό σας, αλλά δεν τα καταφέρνετε. Ένα ακίνητο σας απασχολεί και μπορεί να έχετε διάφορα οικονομικά θέματα εξαιτίας αυτού. Επειδή όμως έχετε πεισμώσει ότι θα βρείτε λύση θα βγείτε νικητές. Ένας Ιχθύς σάς βοηθάει σε κάποιες νομικές υποθέσεις ή σε μια δουλειά στο εξωτερικό. Η προσωπική σας σχέση καλυτερεύει, γιατί έχετε ανάγκη να απελευθερωθείτε.
  • 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Έχετε γίνει επικοινωνιακοί και παιχνιδιάρηδες. Τα ταξίδια και η γνώση αυτή την περίοδο είναι απαραίτητα για να επιτύχετε στην καριέρα σας. Από κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις μπορεί να εγκλωβιστείτε και να νιώσετε. Ένας Ιχθύς είναι δίπλα σας και σας βοηθάει να βλέπετε τα πράγματα με μεγαλύτερο συναίσθημα. Ταύρος, Σκορπιός και Ζυγός είναι τα πρόσωπα που θα σας απασχολήσουν αρκετά.
  • 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

    ΖΥΓΟΣ

    Μια νέα αρχή κάνετε στα οικονομικά σας και γενικά στη διαχείριση όλων των καταστάσεων που σας
    απασχολούν. Είστε αρκετά κτητικοί και ζηλιάρηδες και μάλλον δεν σας κάνει καλό, γιατί ξαναμασάτε χαλασμένη τροφή. Καλύτερα να λειτουργήσετε πιο παρορμητικά και να κοιτάξετε το μέλλον σας. Τα θέματα ενός αυτοκινήτου θα σας απασχολήσουν, αλλά θα τα λύσετε γιατί θα λειτουργήσετε πολύ δυναμικά.
  • 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Τέσσερις πλανήτες στον Σκορπιό σάς ενεργοποιούν υπερβολικά προς όλες τις κατευθύνσεις. Μην αφήσετε τις αρνητικές σκέψεις να καθοδηγούν τη ζωή σας. Θα κάνετε λάθη και μετά δεν θα μπορέσετε να τα διορθώσετε. Οπωσδήποτε θα κάνετε μεγάλα ξεκαθαρίσματα και θα πάρετε αποφάσεις πώς ακριβώς θα πορευτείτε. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σας στις 6/11 σίγουρα θα σας βοηθήσει στις προσπάθειές  σας για να σταματήσετε οποιαδήποτε κακή συνήθεια σας βασανίζει, όπως τσιγάρο, ποτό, κακή διατροφή αλλά και μια εξαρτημένη σχέση.
  • 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Ο Άρης στον Τοξότη σάς δίνει ενέργεια και μπορείτε να δράσετε για την καριέρα σας. Παρ’ όλα αυτά η απομόνωση και το παρασκήνιο δουλεύουν. Είναι καλή περίοδος για να ανακαλύψετε τη μεγάλη σας δύναμη,
    την οποία πολλές φορές ή τη μοιράζετε στους άλλους ή δεν την αποδέχεστε. Δίδυμος και Λιοντάρι θα συνεχίσουν να παίζουν ρόλο στην ερωτική σας ζωή. Εκεί τα καταφέρνετε μια χαρά.
  • 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Έχετε μια βοήθεια στα θέματα της καριέρας σας από ένα πρόσωπο που παλιά είχε ξαναπροσπαθήσει να σας στηρίξει. Χρειάζεται όμως προσοχή, γιατί ναι μεν είναι ευκαιρία, αλλά θα έχετε και ένα τίμημα να δώσετε,
    το οποίο μπορεί να μη σας πολυαρέσει. Γενικά έχετε μια στήριξη από το περιβάλλον και κυρίως οικονομική. Μην ανακατέψετε τη δουλειά με τα ερωτικά σας γιατί θα γίνουν μεγάλα μπερδέματα.
  • 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Υπάρχουν αντιθέσεις αυτή την περίοδο στη ζωή σας. Ιδιαίτερα στις 6 και 7/11 θα αντιμετωπίσετε αρκετά θέματα οικονομικής και συναισθηματικής φύσεως και ιδιαίτερα αν σχετίζεστε με Σκορπιό, Ταύρο ή Λιοντάρι.
    Χρειάζεται προσοχή για το πώς θα λειτουργήσετε την προσωπική σας σχέση, γιατί υπάρχει περίπτωση να επέλθει ένας χωρισμός που θα σας πληγώσει πολύ. Χαμηλώστε τους τόνους.
  • 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

    ΙΧΘΥΕΣ

    Περνάτε μια χαρά και μάλιστα έχετε βρει και έναν πολύ σπουδαίο ρόλο αυτή την περίοδο στη ζωή σας και νιώθετε καλά με τον εαυτό σας. Αν τελικά εκφράζεστε πιο σταθερά και είστε σίγουροι γι’ αυτό που θέλετε, θα κάνετε πολύ θετικά πράγματα αυτή την περίοδο. Σίγουρα έχετε μεγάλο ερωτικό ρόλο και καλείστε να τον παίξετε τέλεια, γιατί έχετε επιτυχία σε οτιδήποτε έχετε επιθυμήσει.

Από την Μπέλλα Κυδωνάκη



yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...