ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Ηθοποιός κατηγορείται για τη δολοφονία της μητέρας του

Ο 31χρονος Michael L Brea, γνωστός από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά “Ugly Betty” κατηγορείται ότι δολοφόνησε τη μητέρα του με ένα μαχαίρι των σαμουράι φωνάζοντας ταυτοχρονα... αποσπάσματα από τη Βίβλο.
Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε από τους αστυνομικούς στο μπάνιο του διαμερίσματος μέσα σε μία λίμνη αίματος. Ο γιος και δολοφόνος της βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση στο διπλανό δωμάτιο κρατώντας το «φονικό όπλο» στο χέρι ενώ παραμιλούσε για τη θρησκεία και τη μεταμέλεια. Υπάρχουν ισχυρισμοί ότι η μητέρα του ηθοποιού βρέθηκε αποκεφαλισμένη ενώ γείτονάς του είπε στην αστυνομία ότι άκουσε τον Breaνα φωνάζει «ποτέ δεν αποδέχθηκες τον Χριστό».


Λίγες ώρες πριν το περιστατικό η αστυνομία δέχθηκε κλήση από τους γείτονες καθώς άκουγαν φωνές από το διαμέρισμα του ηθοποιού αλλά έφυγαν. Λίγες ώρες αργότερα όμως η αστυνομία βρέθηκε ξανά στο ίδιο διαμέρισμα καθώς οι γείτονες ξύπνησαν από την κραυγή βοήθειας της μητέρας, Yannick Brea.
Ο ηθοποιός μέχρι στιγμής νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης καθώς οι αρχές έκριναν ότι χρήζει ιατρικής παρακολούθησης.


katse-kala.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...