ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Παντρεύεται ο Πρίγκιπας William

Τον ερχόμενο Φεβρουάριο θα γίνει επιτέλους ο γάμος του πρίγκιπα William με την καλή του Kate Middleton. Όπως γράφουν οι βρετανικές ταμπλόιντ ο πολυαναμενόμενος γάμος θα γίνει τον Φεβρουάριο ενώ δεν αποκλείεται το νέο ζευγάρι να επιλέξει ως ημερομηνία τη 14η , ημέρα που γιορτάζει ο Άγιος Βαλεντίνος. Ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Καρόλου και της αδικοχαμένης Diana φαίνεται πως πήρε την ευχή της γιαγιάς του βασίλισσας Ελισάβετ και ετοιμάζεται πυρετωδώς να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά και των ανακτόρων του Buckingham. Και αυτό , γιατί θεωρείται από όλους σίγουρο ότι ο Κάρολος θα παραιτηθεί του δικαιώματος διαδοχής του θρόνου υπέρ του γιού του.
Αυτό που λείπει  όμως από τον 27χρονο William για να διαθέτει όλο το «πακέτο» του διαδόχου του θρόνου είναι ένας γάμος.
Μάλιστα, άνθρωπος της βασιλικής οικογένειας λέει στο περιοδικό πως δεν θα υπάρξει ανακοίνωση πριν από τα Χριστούγεννα, καθώς ο Ουίλιαμ θέλει πρώτα να πάρει την ευχή της αγαπημένης του γιαγιάκας, βλέπε βασίλισσα Ελισάβετ.
Ο William και Kate Middleton είναι μαζί επτά χρόνια. Γνωρίστηκαν το 2003 όταν ήταν σπούδαζαν στο πανεπιστήμιο και από τότε είναι συνεχώς μαζί. Έχουν αποφασίσει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και ποτέ έως τώρα δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα το δεσμό τους. Παρόλα αυτά όταν πέρσι τα Χριστούγεννα είχαν φουντώσει τα σενάρια για αρραβώνα και επικείμενο γάμο το Buckingham σε ανακοίνωση που είχε εκδώσει είχε διαψεύσει μεν τον αρραβώνα, είχε αποφύγει επιμελώς όμως να διαψεύσει τα περί δεσμού. 


zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...