ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

SSC Ultimate Aero II

Νέες λεπτομέρειες για το SSC Ultimate Aero II έδωσε το TopGear αφού μέχρι στιγμής είναι το μόνο μέσο το οποίο έχει στην διάθεση του φωτογραφίες και λεπτομέρειες του νέου hypercar των Αμερικάνων. Λοιπόν, το Aero II φορά έναν 6.8 λίτρων V8 twin-turbo κινητήρα ο οποίος αποδίδει 1.350 άλογα στις 9.000 σ.α.λ, ικανά να του δώσουν τελική ταχύτητα των 443 χλμ/ώρα !! (275 mph).
Επίσημα ακόμη δεν έχει μετρηθεί αλλά αν τα νούμερα αυτά ισχύουν τότε μιλάμε ότι οι Αμερικάνοι ξαναπαίρνουν τον τίτλο του ταχύτερου αυτοκινήτου παραγωγής από την Bugatti Veyron SuperSport.
Το αυτοκίνητο έχει σχεδιαστεί από τον Jason Castriota ο οποίος έχει εργαστεί πάνω στη Maserati Birdcage, Maserati GranTurismo, Ferrari 599 αλλά και στη νέα Lancia Stratos. Οι ζάντες του είναι από carbon και ζυγίζουν λιγότερο από 6 κιλά η κάθε μια. Γενικά το carbon υπάρχει παντού πάνω στο αυτοκίνητο εκτός από τα σημεία πρόσκρουσης όπου έχει τοποθετηθεί αλουμίνιο. Έτσι το συνολικό του βάρος δεν ξεπερνά τα 1.180 κιλά δίνοντας του έτσι αναλογία κιλών ανά ίππων σχεδόν διπλάσια από αυτή την Bugatti Veyron SS. Όσον αφορά την τιμή του; Αυτή  ανέρχεται στις $970.000 (€700.000) σαφώς μικρότερη από αυτήν της Veyron SS.
Πανέμορφο, δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο! Απoλαύστε τις φωτογραφίες στη συνέχεια...
















Top Gear,autoblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...