ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Υβριστική συνομιλία με τον Άδωνη Γεωργιάδη;

Τα παρακάτω αποσπάσματα συνομιλίας με το βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Άδωνη Γεωργιάδη, τα έστειλε ένας αναγνώστης σε γνωστό blog. Ο βουλευτής σε αυτά συνομιλεί με τον αποστολέα με πολύ "σκληρά" λόγια, χρησιμοποιώντας  άσχημες εκφράσεις.Απ' ότι μπορείτε να δείτε, ο αποστολέας τυγχάνει να ανήκει σε διαφορετικό "διαμέρισμα" της "δεξιάς πολυκατοικίας" και επομένως έχει άλλες απόψεις με τον Άδωνη... Βέβαια και αυτός όπως θα δείτε δεν χρησιμοποιεί και τις καλύτερες εκφράσεις. Το θέμα όμως είναι πως ο συγκεκριμένος δεν πέρασε στο άλλο άκρο ώστε να επιτεθεί υβριστικά στον Άδωνη. Θα περιμέναμε όμως από το βουλευτή να επιδείξει μια υπεράνω στάση και να αναπτύξει με σοβαρότητα τα πολιτικά του επιχειρήματα αντί να τα "πάρει" με το "μπουμπούκος". 
Το Apoplanisi-News.blogspot δεν είναι σε θέση να κρίνει αν η συνομιλία είναι πραγματική ή όχι. Δείτε τη συνομιλία και τί απαντάει ο βουλευτής και κρίνετε εσείς αν είναι ή όχι αληθινή!















Η isfentona.blogspot (όπου αναρτήθηκε η συνομιλία), διασταύρωσε ότι το e-mail είναι όντως του Άδωνη καθώς και το BlackBerry (το οποίο χορηγείται από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, δηλ. το πληρώνουμε εμείς οι φορολογούμενοι πολίτες!). Αυτό που δεν είναι δυνατόν να διασταυρώσουμε είναι κατά πόσο τα mail αυτά είναι "στημένα".

isfentona.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...