ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Γ.Παπανδρέου: παρέλαβε βραβείο "...για λογαριασμο όλων των Ελλήνων"

Το βραβείο «Κβαντρίγκα 2010» στην κατηγορία «Δύναμη για Αλήθεια» παρέλαβε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου σε λαμπρή τελετή στο Μέγαρο Μουσικής στο Βερολίνο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 20ή επέτειο ενοποίησης της Γερμανίας.
Το βραβείο παρέδωσε ο διοικητής της μεγάλης γερμανικής τράπεζας Deutsche Bank, Γιόζεφ Άκερμαν ο οποίος στην προσφώνησή του μίλησε με ιδιαίτερα εγκωμιαστικά λόγια για τον πρωθυπουργό, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Ο κ. Παπανδρέου παρέλαβε το βραβείο «για λογαριασμό όλων των Ελλήνων» όπως είπε στην ομιλία του.

«Όλοι με ρωτούν, αν θα πετύχουμε και τους απαντάω: θα πετύχουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου. Στην έκβαση των προσπαθειών που κάνει η χώρα για να αντιμετωπίσει τη δημοσιονομική της κρίση ο πρωθυπουργός έδωσε μάλιστα ευρύτερη διάσταση, σημειώνοντας ότι η επιτυχία της Ελλάδας θα είναι επιτυχία της Ευρώπης. Στο περιθώριο της απονομής των βραβείων «Κβαντρίγκα» στο Μέγαρο Μουσικής στο κέντρο του Βερολίνου ο κ. Παπανδρέου συναντήθηκε και με τον πρόεδρο του γερμανικού σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SPD) Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

LamiaNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...