ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Το νέο βίντεο για το Pagani Zonda Tricolore

Για ακόμη μια φορά, μετά το εκπληκτικό video για Pagani Zonda R, η Runimation Studios κυκλοφόρησε ένα εντυπωσιακό βίντεο για το νέο Pagani Zonda Tricolore.
Το Zonda Tricolore δημιουργήθηκε ως ένα αφιέρωμα στο ακροβατικό αεροπορικό σμήνος επιδείξεων ακριβείας της Ιταλικής Πολεμικής Αεροπορίας γνωστό ως Frecce Tricolori που γιόρτασε φέτος την 50η επέτειό της.
Η ομάδα χρησιμοποιεί το Aermacchi MB-339, ένα διθέσιο μαχητικό και εκπαιδευτικό αεροσκάφος, Ιταλικής σχεδίασης και κατασκευής, ικανό να επιτύχει ταχύτητες έως και 898 χλμ/ώρα στο επίπεδο της θάλασσας. Οι Frecce Tricolori είναι το πιο πολυάριθμο ακροβατικό σμήνος στον κόσμο, με δέκα αεροσκάφη, από τα οποία τα εννιά παραμένουν σε σχηματισμό σε όλη την διάρκεια των επιδείξεων ενώ το δέκατο εκτελεί ξεχωριστούς ελιγμούς.
Με βάση λοιπόν το Zonda Cinque, το Zonda Tricolore έχει κάποια διακριτικές διαφορές. Το εμπρός μέρος διαθέτει ειδικά φώτα LED που μοιάζουν με πτερυγίου της ουράς του αεροπλάνου. Αντί για την κλασσική εισαγωγή αέρα του Cinque, η Tricolore έχει ένα μικρό κάθετο πτερύγιο στο επάνω μέρος του καλύμματος του κινητήρα. Το χρώμα του αμαξώματος είναι το ίδιο μπλε λάκα που χρησιμοποιεί και η Frecce Tricori στα αεροπλάνα της, ενώ ίδιες ακριβώς είναι και οι μπλε ταινίες που ξεκινούν απ τον εμπρός προφυλακτήρα και φθάνουν έως τον πίσω, συμπληρώνοντας έτσι την εντυπωσιακή εμφάνιση του αμαξώματος. Περαιτέρω πληροφορίες για τα μηχανικά μέρη δεν έγιναν γνωστές, αν τελικά υπάρχουν.
Άλλη μια έκδοση για το Pagani Zonda, που το καθιστά μοναδικό και αυτό, όπως μοναδική είναι και η τιμή του που είχε ανακοινωθεί τον Μάρτη στην έκθεση της Γενεύης και αγγίζει τα 1.3 εκατομμύρια ευρώ. Το video στη συνέχεια.

Pagani,autoblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...