ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Cyber sex: Έρευνα σοκ για του Έλληνες

Είμαστε συνδεδεμένοι με το ροζ διαδίκτυο, αναζητούμε τον παρτενέρ μας σε ιστοσελίδες γνωριμιών, μοιραζόμαστε τις φαντασιώσεις μας μέσα σε private chat rooms και ικανοποιούμε τις σεξουαλικές ορμές μας μπροστά στην άψυχη οθόνη.

Κάποτε, οι Ελληνες και οι Ελληνίδες φημίζονταν για την ερωτική ζωή τους και τις ζηλευτές επιδόσεις τους στο σεξ! Ωστόσο, στις μέρες μας η κατάσταση μοιάζει να έχει αλλάξει δραματικά, αφού ολοένα και περισσότεροι αντικαθιστούν την ανθρώπινη σεξουαλική επαφή με τον… υπολογιστή και δείχνουν να προτιμούν την εικονική από την αληθινή ζωή! Ο νέος «παράδεισος» του σεξ είναι ηλεκτρονικός και ακούει στο όνομα cyber sex!

Ακρως σοκαριστικά είναι τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας για το διαδικτυακό σεξ, στην οποία συμμετείχαν συνολικά 1.600 άτομα (800 άνδρες και 800 γυναίκες) ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Σύμφωνα με την έρευνα, οκτώ στους δέκα άνδρες και επτά στις δέκα γυναίκες επισκέπτονται διαδικτυακούς χώρους με σεξουαλικό περιεχόμενο, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι περισσότεροι από έξι στους δέκα των ερωτηθέντων δεν διστάζουν να παραδεχθούν πως χρησιμοποιούν το Internet για να κάνουν ερωτικές γνωριμίες, χωρίς να τους ενδιαφέρει η προοπτική μιας σταθερής σχέσης.

Τα στοιχεία της έρευνας είναι πρωτοφανή, καθώς φανερώνουν πως η μισή και πλέον Ελλάδα είναι συνδεδεμένη με το ροζ Διαδίκτυο. Αναζητούν τον ιδανικό ή την ιδανική παρτενέρ σε ιστοσελίδες γνωριμιών, μοιράζονται τις τολμηρές φαντασιώσεις τους μέσα σε private chat rooms και ικανοποιούν τις σεξουαλικές ορέξεις τους μπροστά σε άψυχες οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια ολόκληρη κοινωνία που έχει εγκαταλείψει τις πραγματικές απολαύσεις της ζωής για χάρη του Intternet, το οποίο θεωρεί… παράδεισο του σεξ! Εύκολος δρόμος Οι τακτικοί επισκέπτες διαδικτυακών χώρων με σεξουαλικό περιεχόμενο γνωρίζουν καλά πως με το πάτημα ενός πλήκτρου μπορούν να εισέλθουν σε έναν ηλεκτρονικό κόσμο έτοιμο να τους προσφέρει στο πιάτο τον τέλειο ερωτικό σύντροφο! Αλλωστε, η εικονική ηδονή προσφέρεται εύκολα, γρήγορα και ανέξοδα!

Σελίδες κοινωνικής δικτύωσης που παρέχουν τη δυνατότητα άμεσης οπτικής επικοινωνίας με άγνωστους «φίλους», chat rooms που κατακλύζονται από άνδρες και γυναίκες που αναζητούν ερωτικές περιπέτειες, web cams που παίζουν τον ρόλο της… κλειδαρότρυπας προς άφθονο οφθαλμόλουτρο προσωπικών στιγμών, ηλεκτρονικές αγγελίες για ερωτικές γνωριμίες και ροζ sites με σκληρό πορνογραφικό υλικό, που άλλοτε προσφέρεται δωρεάν και άλλοτε απαιτεί τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας του επισκέπτη, είναι μόνο μερικές από τις «καυτές» επιλογές όσων… ψάχνονται ηλεκτρονικά!

esspreso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...