ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Clooney στα πεθερικά του


Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στο μικρό χωριό Tresnuraghes της Σαρδηνίας, όταν ο George Clooney έκανε την εμφάνισή του! Ο λόγος της επίσκεψής του; Πήγε να γνωρίσει τους γονείς της καλής του Elizabetta Canalis.
Βέβαια, η γνωριμία του George με τα πεθερικά «φούντωσε» εκ νέου τα σενάρια για επικείμενο γάμο, αν και κάποιες φήμες λένε ότι το ζευγάρι έχει ήδη παντρευτεί κρυφά και κανείς δεν πήρε χαμπάρι...


Με το που εμφανίστηκε το τζιπάκι στα δρομάκια του χωριού, σήμανε... συναγερμός και ένας «στρατός» από θηλυκά κάθε ηλικίας έσπευσε να δει τον γόη του Hollywood. Ο ενθουσιασμός τους που έβλεπαν το διάσημο ηθοποιό από κοντά δεν μπορούσε να κρυφτεί. Όλες μαζί πόζαραν για φωτογραφίες και ζητούσαν αυτόγραφα.

Ο Clooney, πάντως, δεν έδειξε να δυσανασχετεί... Χαμογελούσε και πόζαρε μέχρι που ήρθε η ώρα να μπει στο πατρικό της Elizabetta, όπου ουδείς γνωρίζει τι έγινε πίσω από τις κλειστές πόρτες!


Μόνο για μια στιγμή φάνηκε αργότερα η Elizabetta, η οποία άνοιξε το παράθυρο και έκανε νόημα στις «αντίζηλές» της να ησυχάσουν! 
 








zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...