ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ελεύθερος αφέθηκε ο πρόεδρος του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης

Ελεύθερος αφέθηκε ο πρόεδρος του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης, μετά την κατάθεση που έδωσε στην αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων κ. Πούλιου, καθώς δεν προέκυψαν σε βάρος του επαρκή στοιχεία. Ο κ. Κομπότης κρατείτο στην αστυνομική διεύθυνση Τρικάλων μετά την καταγγελία για δωροδοκία του τερματοφύλακα των Τρικάλων, Χρήστου Πουρή.
Ο πρόεδρος του Λεβαδειακού κατά την αποχώρησή του από το δικαστικό μέγαρο δεν προέβη σε δηλώσεις. Ωστόσο ο συνήγορός του τόνισε σχετικά: «Όλα αυτά είναι αθλιότητες. Η μήνυση στερείται κάθε νομικής και ουσιαστικής θεμελίωσης. Μας κάνει εντύπωση γιατί ο κύριος Κομπότης δεν συνελήφθη το Σάββατο, όταν ήταν στην πόλη των Τρικάλων και αυτό συνέβη λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα».

Πάντως η υπόθεση δεν έκλεισε, καθώς θα συνεχιστεί η προανάκριση αφού από τις αστυνομικές αρχές αναζητείται ο διαμεσολαβητής στη φερόμενη δωροδοκία του τερματοφύλακα των Τρικάλων. Όλα τα στοιχεία που θα συγκεντρωθούν θα αξιολογηθούν και εάν υπάρξουν αποδείξεις θα προχωρήσει η δικογραφία. Σε περίπτωση που τα στοιχεία που θα συγκεντρωθούν δεν είναι επαρκή, η υπόθεση θα μπει στο αρχείο.
Εξ άλλου η εισαγγελία Τρικάλων έχει παραγγείλει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προκειμένου να ελεγχθούν οι τηλεφωνικές συνομιλίες του Πουρή τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Η ΠΑΕ Τρίκαλα εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας καταδικάζει τέτοιου είδους γεγονότα.
«Η ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα μετά το θέμα που δημιουργήθηκε από την καταγγελία του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας κ. Χρήστου Πουρή περί απόπειρας δωροδοκίας σε βάρος του την παραμονή του αγώνα με την ΠΑΕ Λεβαδειακός , καταδικάζει τέτοιου είδους γεγονότα όπου και αν συμβαίνουν. Πάγια θέση της ΠΑΕ Τρίκαλα είναι ότι πάντα οι αγώνες πρέπει να παίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και ότι δεν έχει με κανέναν διοικητικό παράγοντα , ποδοσφαιριστή και όποιον άλλο ασχολείται με τον χώρο του ποδοσφαίρου, προσωπικές διαφορές. Το ζήτημα το οποίο έχει προκύψει έχει πάρει την δικαστική διερεύνηση με βάση την καταγγελία του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας».

LamiaNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...