Υλικά: 4 αβγά
* 125 γρ. ζάχαρη
* 150 γρ. σοκολάτα
* 100 γρ. βούτυρο
* 125 γρ. ζάχαρη
* 150 γρ. σοκολάτα
* 100 γρ. βούτυρο
* Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα αβγά μαζί με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να ασπρίσουν. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί, κατεβάζουμε από το μπεν μαρί και προσθέτουμε το βούτυρο σε μικρά κομμάτια και σε θερμοκρασία δωματίου και ανακατεύουμε καλά.
Αδειάζουμε τη λιωμένη κουβερτούρα με το βούτυρο στο μείγμα των αβγών.
Ανακατεύουμε από πάνω προς τα κάτω για να μην «πέσει» το μείγμα.
Γεμίζουμε 4 - 5 ποτήρια
Αν θέλουμε τα γαρνίρουμε με κερασάκια ή τρούφα σοκολάτα
cosmo.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου